БиографияПубликацииЛекционни курсовеИзпитиПолезни връзкиДругиРезултати
За да проверите резултат
от изпит, въведете
факултетен номер:За контакт

Вашите въпроси, мнения, предложения и препоръки може да изпращате чрез формата за контакт на сайта

Лекциите по Обща теория на правото за студентите от специалност "Право", I курс, редовно обучение, II поток се провеждат във вторник, от 13.00 до 16.00 часа, в 224. аудитория на ЮФ. Лекциите по Обща теория на държавата за студентите от специалност "Международни отношения", I курс се провеждат в понеделник, от 15.00 до 18.00 часа, в 218. аудитория на ЮФ.
Други 

8 ½ разкази

"В този сборник съм разказал осем истории. Едни сюжети са свързани с преживени от мен самия неща. За други някой ми е говорил. За трети не съм съвсем сигурен как се появиха. Така или иначе, стори ми се важно да ги разкажа. По моя начин."

Да обичаш на инат

„Нещата, за които се говори в тази книга, ме вълнуват от години. Писах я почти всяка вечер в продължение на 4 месеца. Накрая се получи нещо, което може да бъде прочетено за 138 минути.“

Юридически барометър

Юридически барометър е гражданска инициатива за наблюдение, анализ и оценка на състоянието и развитието на правния ред в България. Проектът се реализира от сдружение „Център за правни инициативи” с финансовата подкрепа на Фондация „Америка за България”.

Плочева, Вълчев и съдружници

Плочева, Вълчев и съдружници е адвокатско дружество, предоставящо правни услуги на български и чуждестранни корпоративни клиенти.

 

 


© 2011, Даниел Вълчев, Всички права запазени